VIZE ŠKOLY

 

       BEZPEČNÁ RODINNÁ ŠKOLA 

 

       MODERNÍ VÝUKA

 

       SPOLUPRÁCE S PARTNERY

Třetí třída v průběhu června na hodinách Výtvarné výchovy vytvářela vlastní deskové hry.

Děti dostaly volnou ruku ve výběru tématu a byla jim dána možnost se naprosto kreativně vyřádit na pravidlech a výtvarném zpracování herního pole. Učitel pouze konzultoval možnosti, které médium deskových her skýtá, dohlížel na smysluplnost pravidel a konzultoval nápady.

Z kreativního procesu vyšly tři hry: Piráti, Zootropolis a Strašidelný dům. Žáci následně měli možnost v posledních hodinách školního roku si hry zahrát. Ovšem tak, aby si všechny tři skupiny vyzkoušely hry svých spolužáků. V závěru poslední hodiny děti hlasovaly o to, která z her je bavila nejvíce.

Gratulujeme skupince chlapců, kteří vytvořili vítěznou hru Piráti, a chválíme také obě dvě zbylé skupiny. Děti si navzájem poskytly konstruktivní zpětnou vazbu: co je bavilo, co je nebavilo, co by se dalo upravit.

Jiří Šik

projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1 projdeshrysik1

Nahoru